Hulp bij loopbaan keuze
Bent u uitgekeken op uw oude baan, wilt u wel eens wat anders maar weet u niet wat u nog meer zou kunnen? Een loopbaancoach kan u helpen om uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Loopbaanvragen raken levensvragen; dit maakt het zo lastig. Wat wilt u in uw (werkende) leven? Wij gaan u helpen om in kaart te brengen wat u graag zou willen en kunnen en waar uw kansen liggen. Dit is een spannende onderneming en als het ware een puzzel die in elkaar moet worden gepast. We doen dit stap voor stap, met gebruikmaking van oefeningen en opdrachten.

De keuze wat u uiteindelijk doet met de uitkomsten, zijn te allen tijde uw keuze. U wordt door ons nergens toe gedwongen. Ongeacht uw keuze, u wordt er altijd rijker van: u heeft nagedacht over uzelf en de door u gemaakte keuzes en dat maakt u tot een tevredenen mens die weet wat hij of zij doet en waarom. Dit geeft rust.

Ik weet wat ik wil, en nu?

Ook hier kunnen wij u mee op weg helpen. Een baan zoeken, hoe kunt u dit effectief aanpakken? Zie ook "begeleiding bij sollicitatie".

Bent u in dienst bij een werkgever?

In een gesprek over uw persoonlijke ontwikkeling of in een functionerings- of beoordelingsgesprek, kunt u uw werkgever verzoeken uw coaching traject als cursus te bekostigen voor u. In een vrijblijvend gesprek denkt Amento graag met u mee hoe u dit zou kunnen aanpakken bij uw werkgever.

Hoe werkt het?

Na een (gratis) kennismakingsgesprek waarin een eerste verdieping van uw vraag het onderwerp van gesprek is, stellen wij een persoonlijk plan op om te komen tot een antwoord. Vervolgens gaan we aan de slag. Dit gebeurt door coachingsgesprekken en opdrachten tussendoor, waarmee u aan de slag gaat, om stap voor stap conclusies te trekken en antwoorden te formuleren op de coachingsvraag.