Over Amento
Amento Coaching en Training kenmerkt zich door de authentieke manier van werken. Onze expertise is communicatie in de meest brede zin van het woord.

To the point, daar waar mogelijk, met gebruikmaking van humor en met weinig opsmuk, om zo doeltreffend tot de kern te komen. Wij beleven veel plezier aan het trainen en coachen en stralen dit ook uit. Graag willen we de gestelde doelen bereiken en doen hiervoor alles wat mogelijk is, echter altijd met respect voor de cliënt en met het belang van groei en ontwikkeling van de klant voorop.

Hoe werken wij?

Wij werken op praktische wijze. We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het doel hiervan is om een beeld te krijgen van de hulpvraag van de cliënt. Tevens is het gesprek bedoeld om inzicht te krijgen in de vraag of Amento de best mogelijke oplossing voor de klant kan bieden.

Na het intakegesprek volgt er een schriftelijk voorstel van Amento. Indien de cliënt hiermee akkoord gaat, gaan we conform afspraken aan de slag met een training, coaching of combinatie van beide.

Wie zijn wij?

Carin Gulikers heeft Personeelwetenschappen gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Na een zevental jaren te hebben gewerkt als personeelsadviseur heeft ze zich gespecialiseerd als loopbaanadviseur. Hiertoe volgde ze onder meer een opleiding tot coach bij de School voor Coaching. Sinds 2004 is Carin tevens als docent sociale en communicatieve vaardigheden verbonden aan een HBO instelling.

Zij is een enthousiaste vrouw die zich kenmerkt zich door haar authenciteit, optimisme, doortastende en onbevooroordeelde manier van coachen en trainen.